Tag After School

Tag After School za Android

Preuzmi Tag After SchoolPreuzmi Tag After SchoolPreuzmi Tag After SchoolPreuzmi Tag After School,Kada preuzmete Tag After School APK, vidjet ćete dvodimenzionalnu tekstualnu horor igru. Imerzivna avantura neizbježna je u igri u kojoj ima straha i misterija. Događaji u jednoj školi ići će na vrlo različita mjesta.Preuzimanje APK-A Tag After SchoolAko tražite igru ​​punu misterija i užasa, možete besplatno preuzeti Tag After School APK i postati partner u ovoj avanturi. Vaš lik ima svjetiljku u ruci. Međutim, ova lampa ima ograničenu količinu energije.Vodič će vam pomoći i osigurati vam opstanak u školi. Tajne sobe i hodnici mogu vas natjerati da zadrhtite. Ali ne morate brinuti jer imate 3 života.Ako ste u potrazi za misterijom i avanturom, možete pogledati ovu horor igru. Konačno, možete naići na lika koji je mješavina duha i anđela. Ali ako želite preživjeti, morate povlačiti strateške poteze.

Značajke igre Tag After School za Android

Neograničen novac

Nema svih oglasa

Besplatne kupnje

Nema ponovnog učitavanja

Ubrzati

Besplatno preuzimanje na telefon

Kako preuzeti igru Tag After School za Android

Korak 1: Kliknite gumb za preuzimanje Tag After School

Korak 2: Instalirajte ga. U postavkama morate dopustiti instalaciju iz nepoznatih izvora. Dodirnite postavke i uključite Dopusti iz ovog izvora.

Korak 3: Kliknite APK datoteku Tag After School. Pritisnite opciju Instaliraj i aplikacija će se automatski instalirati.

Korak 4: Ikona se pojavljuje nakon instalacije i sada je otvorite da biste uživali u njoj.

Zaključak igre

Ako ste ljubitelj simulacijskih igara, nemojte oklijevajte preuzeti poznati Tag After School.

DOWNLOAD NOW